sunnuntai 13. syyskuuta 2015

Unkarin murskaavaa ylivoimaa

Tänä vuonna maratonin maailmanmestaruuksista melottiin Unkarin Györissä, joka on profiloitunut kaikilla mittapuilla maratonmelonnan mekaksi. Györ isännöi jo kolmatta kertaa MM-maratonmelontoja ja tälläkin kertaa isäntämaan menestys ällistytti koko melontamaailmaa. Unkarilla on asettaa jokaiseen lajiin vähintään yksi mitaliehdokas, joiden monen harjoittelupaikka ja kotiareena Györ on.

Muu maailma jäi lähinnä statistin rooliin, kun Unkari vyörytti koko arsenaaliaan mitaleille lajissa kuin lajissa. 'Melontaaläpivuosikymmenten' selvitti, mikä tekee Unkarista maailman parhaan maratonmelontamaan. Monissa maissa harjoitellaan ammattimaisesti, monissa maissa on massaa, monissa maissa on laadukkaita kilpailuja ja laaja kärki. Unkarin erottavat kilpailijoista ennen kaikkea valmennustietämys, kokemus ja omistautuminen lajille. Melojat ovat seurattuja ja arvostettuja urheilutähtiä maassaan ja heillä on liiton panostus takanaan. Tahtotila eri osapuolilla on yhteinen - halu olla maailman parhaita.

Toimitus seurasi tiiviisti MM kisaviikonloppua.

Unkari saavutti mitalin kaikissa lajeissa, mikä on uskomatonta laajasti kilpaillussa maratonmelonnassa. 12 kultaa, 10 hopeaa ja 5 pronssia  17 lajissa puhuvat puolestaan. Tuskin koskaan mikään maa on yltänyt samaan. Renata Csay on saamassa uuden miespuolisen manttelinperijän Adrian Borosista.

1 kommentti:

  1. Hei!


    Minun nimeni on Aino ja olen freelancer Promo logic:lla, nettimedia toimistolla. Olisimme kiinnostuneita lisäämään 2-3 lausetta ja linkin teidän sivullenne sovittuun hintaan vuodeksi.

    Olkaa hyvä ja ilmoittakaa jos tämä kuullostaa kiinnostavalta ja annan lisätietoja. Jos omistatte myös muita sivuja, olkaa hyvä ja liittäkää niiden URL osoitteet jotta voin käydä myös ne läpi mahdollista sopimusta varten.

    Kiitos ja pikaisiin kuulemiin!

    Ystävällisin terveisin

    Aino Nurminen
    nurmien.aino@gmail.com

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.