sunnuntai 10. kesäkuuta 2012

Tim Kranz ja Magnus Sköldbäck lähtöviivalle Kööpenhaminaan

Ruotsin kunniakkaan maratonmelontahistorian kovin duo Kranz-Sköldbäck on taas huippukunnossa yhdessä. Pari on ilmoittautunut Kööpenhaminan maailman cupiin mastersien sarjaan. Huhut Malmöstä vellovat lähes huippuvuosien vauhdista. Kranz ja Sköldbäck ovat voittaneet K2-sarjan EM-kultaa vuonna 1997 sekä Vaxholmin kotikisoissa legendaarisen MM-hopean. Sköldbäckin meriittilistalla on myös MM-pronssi Australiasta vuodelta 1992. Parina oli silloin nykyinen Pohjoismaiden paras surf ski -meloja Tommy Karls.

Kranz ja Sköldbäck ovat tunnettuja luunkovasta melonnastaan. He eivät anna tuumaakaan periksi ja maksavat koiruudet takaisin kolminkertaisesti. He ovat syöttäneet karvasta kalkkia monille huippumelojille, myös suomalaiset ovat olleet nöyryytettävinä. Kaiken kruunaa Sköldbäckin naamalla oleva virne, joka ei hyydy edes loppukirissä.

Vaikka pari Kranz-Sköldbäck uhoaa hyvää kuntoa ja näyttämisen halua, Suomella on heittää heitä vastaan lähes yhtä taktinen pari. Wallin-Ehoniemi lähtee haastamaan ruotsalaisia kovat mielessä. Sen minkä pojat vauhdissa häviävät, he yrittävät taktiikassa voittaa. Odotettavissa on yhteenotto, mutta millainen, sitä 'melontaaläpivuosikymmenen' jää sormet syyhyten odottamaan. Wallin toteaa: "Kunnioitamme vastustajiamme sekä heidän saavutuksiaan ja olemme vaikuttuneita niistä. Olen aina hävennyt näille miehille. He ovat pyyhkineet minulla lattiaa. Mutta nyt olen taas kerran valmis kohtaamaan heidät ja jos saan pataan, teen sen saappaat jalassa." Ehoniemi nyökyttelee vieressä taistelutahtoa uhkuen. Miehet ovat selvästi valmiina. Wallin onkin lähdössä viimeistelyleirille Viroon. "Aion ottaa viimeistelyn lähinnä levon ja rentoutumisen kannalta. Uskon, että vauhti kasvaa, kun mielikin lepää." Wallin toteaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.